Yritys

 

”Kurikasta kotoosin ja kropsua evähänä”

Toimintamme juuret kultaisella 60-luvulla. Toiminta virallisesti aloitettu vuonna 1970 ja on ollut toiminimellä vuoteen 2013 asti.  Toiminta jatkuu osakeyhtiönä, jota kolmas sukupolvi pyörittää. Nuorella yrittäjällä maanrakennuskoneenkuljettajan perustutkinto sekä maanrakennusalan  ammattitutkinto. Kokemusta nuoresta iästä huolimatta yli 15 vuotta.

Maanrakennus Lapiolahti Oy on lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, joka on uusien haasteiden perässä siirtänyt toimintaansa Etelä-Suomeen. Yrityksen tämänhetkinen toimipaikka on Järvenpää ja toimii laajalti pitkin Etelä-Suomea.

Tarjoamme kaikkea maarakennukseen aina kukkaistutuksen suunnittelusta pohja- ja viherrakentamiseen. Teemme työn tarkasti sovitulla tavalla ja aikataululla. Säästämme luontoa sekä kustannuksia.

Tavoitteemme ja intohimomme on tehdä annettu työ paremmin kuin muut, erityisesti luonto ja ympäristöystävällisyys huomioiden.
Tontilla emme kaada turhaan puita emmekä tuhoa kaunista ympäristöä. Jos haluat vain sovitut työt tehtynä etkä koko tonttia tärveltynä, ota yhteyttä.

Koko Kalustomme täyttää viimmeisimmät päästömääräykset.

Me toteutamme sen mitä sinä haluat ja minne haluat.